Početak veze budi u nama najlepša osećanja. A svaka godišnjica veze predstavlja poseban dan, kako ženama tako i muškarcima. Svaka godišnjica je podjednako važna, bilo da je prva ili deseta. Većina osoba koje su u braku, na neki poseban način obeležava i godišnjice veze, kao posebne događaje koji su se desili pre braka. Uvek je lep gest kada voljenu osobu iznenadite poklonom, čak i kada nemate poseban povod. A pokloni za godišnjice su dragoceni, iako nam ponekad mogu zadati muke.

Ako slavite prvu godišnjicu veze, jako je važno da vašoj voljenoj osobi poklonite nešto romantično, jedinstveno, i na neki način nezaboravno. Pokloni za koje se možete odlučiti povodom vaše godišnjice su zaista mnogobrojni. Ono za šta ćete se odlučiti zavisi od nekoliko faktora, a to su: interesovanja vaše voljene osobe i vaš budžet na prvom mestu. Ideja je
svakako najbitnija, a ona ne mora biti skupa. Pratite svoj osećaj, jer vi najbolje poznajete vašu devojku, pa u skladu sa tim izaberite poklon za nju.


Budite originalni i drugačiji

Jedan od poklona sa kojim sigurno nećete pogrešiti jeste korpa puna slatkiša. Ovo je pun pogodak, jer ko ne voli slatkiše. Možete izabrati neki lep oblik korpe, i napuniti je njenim omiljenim slatkišima. Možete dodati i neku plišanu igračku, ali i romantičnu poruku, kako bi poklon bio potpun. Budite maštoviti, a ona će znati da ceni vaš trud. Ako tražite efektan i lep poklon vašoj dragoj za godišnjicu veze, onda je poklon kutija idealan izbor.

Specijalno se prave da udovolje vašim željama, a posebne su jer su personalizovane i jedinstvene. To može biti drvena kutija sa ispisanim imenima, datumom početka veze, zajedničkom slikom unutar nje, i verujte biće to savršen poklon za nju. Uspomena koja ostaje za ceo život. Vaša zajednička slika ili karikatura je takođe poseban poklon. Za to ćete morati da angažujete slikara ili karikaturistu, osim ako vi nemate neki skriveni talenat da to odradite sami.

Vaš posao je da odaberete zajedničku sliku, a ostale detalje i vaše želje recite izabranom umetniku. Ovo će biti jedinstven i unikatan dar, a vi ćete sigurno dobiti pohvale za ideju. Poseban poklon može biti album sa vašim zajedničkim fotografijama. On može biti klasičan ili digitalni album, koji je u poslednje vreme jako popularan.

Devojke vole Pradu

Ne postoji ženska osoba koja ne voli lepo da miriše. Svaka žena ima bar nekoliko mirisnih bočica u svojoj kolekciji. Parfem je uvek lep poklon, ali samo ako znate ukus svoje devojke. Prada Paradoxe je parfem koji definiše senzualnost i ženstvenost. Gornje note parfema čine bergamot, esencija mandarine i nota kruške. Srednje note su esencija gorke naranže i pupoljak
gorke narandže, kao cvet tuniske narandže i arapskog jasmina. Bazne note ovog mirisa su ćilibar, benzoinska smola, ekstrakt bourbon-vanile sa Madagaskara, kao i nota belog mošusa.

Boca parfema Prada Paradoxe je minimalistička i napravljena je da stoji nakoso. Luksuz sa dozom upadljivosti i prepoznatljivosti, je upravo ono što se očekuje od ove modne kuće. Kutija Prada Paradoxe parfema može se reciklirati, a to se odnosi i na bočicu, jer je održivost važna. Bočice Prada Paradoxe parfema se nanovo mogu puniti, pa vaša draga osoba može uživati u svom omiljenom mirisu znajući da na ovaj način čuva planetu.