Dozvolite da vam predstavimo neverovatno efikasnu tečnost koja čisti organizam i ubrzava metabolizam! Laka je za napraviti i ne zahteva nikakve specijalne sastojke.


Detox voda, ili u narodu poznata kao SASI voda, oslobađa toksine iz jetre i potpomaže u sagorevanju masnoća i sala oko struka.
Dakle, ukoliko imate donji stomačić ova tečnost je savršena za osežavanje, podizanje energije i pokretanje metabolizma. Možete je piti tokom celog dana ili tokom treninga umesto obične vode.
Rezultati počinju da se primećuju već nakon 10 dana! Nijedna tečnost do sada nije pokazala toliku efikasnost kada je u pitanju smanjivanje masnog dela u oblasti trbuha.

sasilijaneks

Šta vam je potrebno:

  • 3 kriške krastavca
  • pola limuna ili limete
  • 1/2 narendanog đumbira
  • listovi nane
  • kašika meda
  • 300-500 ml vode

Kriške krastavca isecite tako da budu što tanje. Iscedite sav sok iz limuna ili limete ili ih jednostavno kao krastavac isecite na tanke kriške i zajedno sa đumbirom, listovima nane i medom napunite flašu u kojoj se prethodno nalazilo 300 ml vode. Promešajte i stavite u frižider da se ohladi. Najbolje bi bilo da ovaj napitak počnete da pijete na prazan stomak ujutru i da doručkujete nakon 20 minuta od ispijanja napitka.

Đumbir je zapravo ovde glavni sastojak jer počinje da ubrzava vaš metabolizam već nakon prvog dana ispijanja. U ajuvredskoj medicini smatra se jednim od najvažnijih sastojaka kada su u pitanju dobro varenje i zdrav stomak. Pojačava rad digestivnih sokova i poboljšava absorciju hranljivih materija u vašem telu.
Med čisti creva i prikriva jak ukus đumbira, nana sadrži vitamine i minerale potrebne za zdrav digestivni trakt, a krastavac i limun ne dozvoljavaju metabolizmu da se “uspava” čak i nakon teškog obroka.

sasika


 

Ispijanjem ovog napitka, iz dana u dan osećaćete kako vam nivo energije raste ujedno sa željom da tu istu energiju lakše potrošite. Naravno, svakako bi trebalo da obratite pažnju na ishranu jer brza hrana zaustavlja proces efikasnosti ovog napitka. Ukoliko samo 3 nedelje smanjite ishranu, izbacite tešku večeru i umesto večere odete u šetnju primetićete neverovatan rezultat!