Ovaj fantastični “ domaći sok zdravlja” pravi se po receptu Genadija Petroviča Malahova, autora mnogobrojnih knjiga o različitim alternativnim metodama lečenja organizma. Jednom kada ga isprobate, više ga nećete zaboraviti. Uključite ga u ishranu bar jednom nedeljno i bićete zdravi i vitalni, a koža će postati sjajna, sveža i tonirana!


Genadij Petrovič Malahov je ruski lekar, voditelj i autor poznatih knjiga iz oblasti tradicionalne medicine. Do sada je objavio više od 60 knjiga, koje su prodane u preko 30 miliona primeraka. Svojim knjigama motiviše ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami leče. Mnoge terapije koje preporučuje u svojim knjigama, primenjuje na sebi.

sokic 1024x426 Sok za zdravlje i lepotuzdravlje recepti %tag

Mi smo izdvojili domaći sok za zdravlje i lepotu koji, ako ga uzimate bar jednom nedeljno, povoljno utiče na čitav organizam – popravlja cirkulaciju, pomaže u mršavljenju, smanjuje holesterol i povišeni krvni pritisak u roku od 5 minuta! Ne verujete? Probajte!

Domaći sok zdravlja po receptu Genadija Petroviča Malahova

Domaći sok

  • 4 jabuke
  • 3 šargarepe
  • 2 cvekle
  • pomorandža
  • pola glavice kupusa
  • manja kriška celera
  • pola kašičice đumbira u prahu
  • 2 lista kelja (opciono)

Priprema:

Bar jednom nedeljno u sokovniku umućkajte navedene sastojke i pripremite sebi ovaj “sok za dugo zdravlje i lepotu”.

Zašto bi trebalo da pijete ovaj sok?
U njemu se nalaze vitamini A, B, B1, B2, B3, B6, C, D, E i K. Prepun je minerala poput kalcijuma, gvožđa, magnezijuma, cinka, natrijuma kalijuma, beta – karotena i mnogih drugih, koji su potrebni vašem organizmu kako bi “pregurali” sve periode virusa i prehlada, stresne situacije, neispavanost i mrzovolju. Na ovaj način, sve dnevne potrebe za hranljivim materijama mogu se naći u jednoj čaši. Ovaj sok je takođe odličan za mamurluk i iznenadne temperature, a ono što je posebno fantastično je činjenica da ga možete iskoristiti i kao losion – umočite komadić vade u malo soka koji ste prethodno odvojili i očistite lice. Nemojte ispirati sve dok se potpuno ne osuši, a nakon toga samo kratko umijte lice mlakom vodom.