Sezona kupovine za u školu je odavno završena, ali po najnovijim istraživanjima sajta “Brightside”, ove godine 37 odsto roditelja planira da troši više na školske potrepštine, rekreativne i školski pribor nego prošle godine. Iako se potrošnja povećava, to ne znači da je kvalitet robe bolji.

Na poznatom sajtu “BrightSide” su objavili listu pažljivo revidiranih proizvoda za školu sa najvišim ocenama roditelja, hiljadama dobrih recenzija kupaca, proizvodima koji traju decenijama i koji imaju prihvatljive cene. Ove najpopularnije predmete koriste i roditelji i deca. Pročitajte kojih se to 5 proizvoda za školu popelo na sam vrh kada je u pitanju njihovo dugogodišnje korišćenje.

Nezamenljive BIC hemijske

Prednosti: Ova olovka zauzima 1. mesto među hemijskim olovkama, a 3. mesto u kategoriji kancelarijskog materijala. Toliko je popularna i nezamenljiva da je mnogi danas smatraju umetničkim delom. Bic hemijske su klasika, izdržljive su i mogu ispisati čak 3km.

Poznati stabilo markeri

Prednosti: Ovaj opštepoznati marker koji smo svi nekada koristili za života, ima jednu zanimljivu činjenicu – bez poklopca ostaje potpuno vlažan čak 4 sata, a kreiran je tako da možete da vučete i deblje i tanje linije. Lako se dopunjuje ako se boja osuši. Poznajete li osobu koja ne zna za ove markere? Mi ne. 🙂

Stari dobri casio kalkulatori

Prednosti: Ovaj naučni kalkulator koji se u školi koristi i dan-danas, ima ekran koji između ostalog prikazuje matematičke izraze kao što su koreni i razlomci, onako kako se pojavljuju u udžbenicima, što povećava razumevanje rezultata. Eh, koliko nam je svima bio potreban za vreme svakog kontrolnog zadatka.

Plastične fascikle, jedne jedine, nezamenljive

Prednosti: U ovu fasciklu koja je u prodaji duže od 40 godina, može da se stavi i do 150 stranica. Preklopni poklopac sa kopčom za pritiskanje čuva sve potrebne papire, a ispod zakrivljenog poklopca možete pronaći držač za olovke. Ove (vodootporne) fascikle čak i roditelji koriste za čuvanje važnih dokumenata i računa.

Voštane bojice – neizostavna boja svakog odrastanja

Ko još nije koristio voštane bojice u deitnjstvu? Voštane bojice nisu otrovne, lako se koriste i ne ostavljaju tragove po rukama. Vodootporne su i ne mogu da se osuše bez poklopca kao flomasteri. Deca ih prosto obožavaju i neizostavan su deo kako odrastanja, tako i kao deo školskog pribora. Nije ni čudo da su se našle u top 5 najpopularnijih predmeta svih vremena kada je u pitanju školski pribor.