Možda vam na prvu loptu ovaj naslov deluje konfuzno, ali pri skrolovanju na dole primetićete kako jedan mladić iz Beograda svojim originalnim ilustracijama upućuje na činjenicu da život zaista, naizgled, čine nepovezane stvari.

Koristeći samo flomaster i um, u kome je, kako i sam kaže “sačuvao ideju koja mu je pala na pamet u nekoj svakodnevnoj situaciji”, Tijan – Boris Ninković, inače grafički dizajner po zanimanju, pored svakodnevnog posla i obaveza, u slobodno vreme poigrava se sa ličnim poimanjem sveta svakog od nas, kroz vrlo originalne, a jednostavne ilustracije.


“Poenta cele suštine je da sve što se dešava oko nas i u nama je iluzija stvorena od strane nas samih, našeg jadnog i loše upotrebljenog uma i usled toga ne znamo da razlikujemo sebe od ostalih. Upravo to je i uzrok nastanka mog bloga i njegovog sadržaja. To je jedna parodija čoveka današnjice. Poručujem svim ljudima da nikad ne odustaju od svoje ograničenosti i sužene svesti, jer to je jedina stvar koja nas održava da budemo ovako inspirativni i urnebesno zabavni.”

U nastavku pogledajte neke od interesantnih ilustracija i zapratite ovog vrsnog, zabavnog i pomalo sarkastičnog umetnika na njegovom blogu ovde.