Koji stvarno radi!
Ovaj preparat je jedan od najefikasnijih u borbi protiv opadanja kose, a njegovi efekti bolji su i od skupocenih proizvoda, sa čijim sastavom ne možete bliže da se upoznate. Nemojte očekivati da će se stvari promeniti preko noći kao što obećavaju proizvođači mnogih preparata, ali ukoliko se držite pravila o kontinuitetu, rezultati sigurno neće izostati!
kosicaNaše bake vodile su se starim, dobro isprobanim receptima kada su u pitanju sve vrste boljki, a među njima se našao i recept za prirodni losion protiv opadanja kose. Ovaj losion je zaista efikasan ukoliko terapiju kontinuirano primenjujete 3 meseca, a prvi rezultati primećuju se nakon mesec i po do dva.


Svaki proizvod namenjen borbi protiv opadanja kose potrebno je koristiti u kontinuitetu kako bi imali efekte, jer kosa je na žalost takva da joj je potrebno vreme – upravo zbog različitih ciklusa u toku rasta, koji se menjaju neovisno od vaše nege.


Imajte na umu da je proces oporavka i povratka vlasišta spor i dugotrajan i stoga je potrebno držati se osnovnog pravila, a to je upornost. Ovaj losion je proveren recept jer deluje na kosu lokalno, pa čak i ukoliko vam je opadanje prouzrokovano hormonskim disblalansom. Preparat je jedan od najefikasnijih u borbi protiv opadanja kose, a njegovi efekti bolji su i od skupocenih proizvoda, sa čijim sastavom ne možete bliže da se upoznate.

PRIRODNI RECEPT PROTIV OPADANJA KOSE:

koprica
kamilicaq1
vinsko sirce

Potrebno je:

  • 15 kašika sitno seckane sveže koprive
  • 5 kašika kamilice (sušena ili cvetovi)
  • 300 ml vinskog sirćeta

Priprema:

  • 15 kašika sitno iseckane koprive staviti u 1,2l kipuće vode i odmah skloniti sa vatre.
    Ostaviti da odstoji 2 sata.
  • Nakon 2 sata tu istu smesu zagrejati do ponovnog ključanja, a potom skloniti sa vatre i dodati 5 kašika kamilice. Ostaviti da odstoji 2 sata (ponovo).
  • Nakon 2 sata procediti i dodati 300 ml vinskog sirćeta. Gotovo!

    Upotreba:

Koristi se tako što se pred spavanje namaže na teme glave (najlakše ćete to uraditi ako losion ulijete u bočicu sa raspršivačem)  i ostavite da stoji na glavi preko noći. I tako svako drugo, treće ili četvrto veče u zavisnosti od navika pranja kose. Poenta je da se losion stavlja na kožu glave bar 3 puta nedeljno da odstoji preko noći, i tako 3 meseca. Može se desiti da vam miris losiona smeta jer podseća na sirće, ali imajte na umu da će pozitivan efekat rasta nove kose zaista biti primetan! Potrebno je samo da budete istrajni. Nakon 3 meseca napravite pauzu i pustite nove dlake da slobodno dišu.

Ovaj preparat je jedan od najefikasnijih u borbi protiv opadanja kose, a njegovi efekti bolji su i od skupocenih proizvoda, sa čijim sastavom ne možete bliže da se upoznate.

 

pletenica*Na tržištu se nalazi veliki broj preparata protiv opadanja kose, i oni koji muku muče sa ovim problemom verovatno su probali svašta, u nadi da se gustina može poboljšati na duže staze. Preparati su skupi i deluju trenutno, a oni efikasni uglavnom su nepoznatog sastava i mogu uticati na vaše zdravlje. Hroničan gubitak kose može biti znak ozbiljnijeg zdravstvenog problema koje bi trebalo proveriti, prvenstveno kod dermatologa koji bi procenio suštinu problema i eventualno lečenje.